Dorpels Deventer

Bent u op zoek naar een dorpel in de omgeving van Deventer? Dan zit u hier goed.
Een dorpel voor onder de voordeur moet stevig zijn, makkelijk schoon te maken en generaties lang meegaan. Op nog geen twintig minuten rijden vanuit Deventer vindt u ons bedrijf: BM Natuursteen. Wij zijn een klein bedrijf met passie voor het vak. Wij zijn kundig en adviseren vrijblijvend. Zonder problemen vervaardigen wij dorpels uit natuursteen. Want een dorpel van natuursteen is mooi, duurzaam en daar heeft u geen omkijken naar.

Waarom een natuurstenen dorpel Deventer?

Als u een dorpel of drempel voor onder de deur van uw badkamer nodig heeft dan kunt u  het beste kiezen voor eentje vervaardigd uit natuursteen. Hout gaat, zoals u wellicht weet, rotten als het vochtig wordt en bij natuursteen heeft u daar geen last van. Naast dorpels voor onder uw deur heten de boven en onderkant van de omranding van uw ramen en kozijnen ook dorpel. De bovenste heet bovendorpel en de onderste onderdorpel. Een tussendorpel wordt ook wel kalf genoemd. In droge ruimten ligt een stofdorpel om de ruimte tussen de deur en de vloer te dichten. Deze dorpel is vaak uit hardhout vervaardigd.

Contact BM natuursteen voor dorpels Deventer

Wij kunnen u adviseren en u bent te allen tijde welkom om bij ons een kijkje te komen nemen. Als u vragen heeft kunt u bij het opnemen van contact het beste vragen naar Hans Mijnders of Herman van de Braak. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens:

BM Natuursteen BV
Nijverheidsstraat 27
7391 ZT Twello
Tel.: 0571-290972
Fax: 0571-261032
info@bmnatuursteen.nl

 

offerte bij bm natuursteen aanvragen bel mij terug informatie aanvragen bij BM Natuursteen
Particulieren