Monument voor uw dierbare

Als een dierbare komt te overlijden staat u voor de keus om hem of haar voor altijd te gedenken via een monument. Het is een bijzondere aanschaf met een blijvend karakter. Soms weet u precies hoe u uw dierbare wilt gedenken en is het voor u niet moeilijk om te kiezen voor een monument en de belettering. Maar wat als u dat niet zo goed weet? BM Natuursteen adviseert u graag over de mogelijkheden om uw dierbare op de gewenste manier te gedenken.

Monument naar uw wens

Bij het kiezen van een monument kun u kiezen uit:

  • materiaal
  • kleur
  • inscriptie
  • vorm.

U begint door te kiezen voor materiaal en vorm. De modellen die BM Natuursteen voor u heeft zijn heel verschillend. Zo kunt u onder meer kiezen voor grafmonumenten, kindermonumenten, ruwe stenen en zwerfkeien. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om deze keuzes te maken en daarom geven wij u alle ruimte om rustig eens langs te komen om alle modellen te bekijken.

Monument voorzien van persoonlijke boodschap

U heeft een monument gekozen en wilt deze voorzien van een persoonlijke boodschap? Hiervoor zijn veel verschillende mogelijkheden. Het meest gebruikelijke is om de teksten ‘gezandstraald verdiept’ aan te brengen. Deze techniek staat het toe om te kiezen voor verschillende lettertypes en de tekst te laten inkleuren. Natuurlijk zijn er andere mogelijkheden, zoals een bronzen tekst en kunt u naast tekst ook symbolen laten zandstralen of etsen.

Persoonlijk monument, geheel naar uw wens

Heeft een groot assortiment aan monumenten niet uw voorkeur en wilt u graag een op maat gemaakt monument laten maken? Dat is heel goed mogelijk. Onze standaard monumenten zijn geheel naar persoonlijke wensen aan te passen door te kiezen voor materiaal, kleur en inscriptie. Maar wat als u een monument wilt dat gemaakt is naar uw eigen wensen en ideeën? BM Natuursteen bespreekt uw plannen graag met u en voorziet u van begeleiding en advies bij het realiseren van uw persoonlijke monument.

offerte bij bm natuursteen aanvragen bel mij terug informatie aanvragen bij BM Natuursteen
ParticulierenBedrijven