Natuursteen buiten

Natuursteen wordt zowel binnen als buiten gebruikt. Binnen wordt het vooral toegepast voor aanrechtbladen en vloeren en kan het eventueel in de vorm van strips op de muur worden aangebracht. Natuursteen buiten vinden we vooral terug in de vorm van sierbestrating in de tuin. Een andere toepassing is een grafmonument. Deze grafmonumenten kunnen in allerlei vormen worden gemaakt. U kunt een keuze maken uit de voorbeelden op onze website of u kunt zelf een ontwerp maken.

Een grafmonument van natuursteen buiten

Een grafmonument is een persoonlijke keuze. Vroeger waren grafstenen vrij standaard, tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om iets unieks te laten ontwerpen. Soms heeft de overledene hier ook zelf een stem in. Deze stenen worden op maat gemaakt en vervolgens voorzien van de door de overledene of nabestaanden gewenste inscriptie. Voor grafstenen wordt natuursteen buiten gebruikt dat bestand is tegen de weersomstandigheden zodat het voor tientallen jaren mooi blijft.

Informatie over natuursteen voor buiten

Wanneer u meer informatie wilt over natuursteen voor buiten, neem dan contact met ons op om u uitgebreid te laten voorlichten. Wij kunnen u alles vertellen over natuursteen en hoe u dit buiten kunt toepassen en wat de kosten zijn. Natuursteen geeft een zeer bijzondere uitstraling. Zowel voor uw tuin als wanneer u het toepast voor een grafmonument kunt u kiezen uit veel verschillende soorten steen en zo een ontwerp kiezen dat bij uw smaak en stijl past.

 

offerte bij bm natuursteen aanvragen bel mij terug informatie aanvragen bij BM Natuursteen
Bedrijven