Natuursteen dorpel

Voor al uw natuursteen producten van bijvoorbeeld marmer of graniet kunt u terecht bij BM Natuursteen. Wij fabriceren op maat en geheel naar wens natuursteen producten van kwalitatief hoogstaand niveau. Als u op zoek bent naar dorpels, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een natuursteen dorpel kan ook in meervoud worden besteld en geleverd. De levering van al onze producten van tegels tot en met wasbakken van natuursteen geschiedt binnen 5 à 10 dagen.

Een natuursteen dorpel van een bepaalde soort

Bent u op zoek naar bovendorpels, benedendorpels of het kalf (tussendorpel) dan kunnen wij deze in hardsteen of bijvoorbeeld leisteen aan u leveren. Ook stofdorpels of weldorpels kunnen wij met vakkennis voor u maken. Het assortiment aan natuursteen producten bij BM Natuursteen is zeer breed en divers. Van toepassingen in het interieur tot toepassingen buitenshuis: BM Natuursteen maakt het voor u. Naast dorpels zijn er bijvoorbeeld ook traptreden of open haarden van een bepaald type natuursteen mogelijk.

Contacteer BM Natuursteen voor al uw vragen

BM Natuursteen is gevestigd in Twello en met een uitstekende klantenservice goed bereikbaar voor al uw vragen of opmerkingen. Neem bijvoorbeeld contact met ons op per telefoon (0571 - 290972) of stuur ons een email via info@bmnatuursteen.nl. Vraagt u bij voorkeur naar Hans Mijnders of Herman van de Braak wanneer u contact met ons opneemt met betrekking tot offertes of ontwerpen. Ook kunt u een bezoekje brengen aan onze werkplaats in Twello, die gelegen is op de Nijverheidsstraat 27.

offerte bij bm natuursteen aanvragen bel mij terug informatie aanvragen bij BM Natuursteen
Bedrijven