Natuursteen Raalte

Wanneer je een dierbare verliest wil je diegene graag gedenken of herinneren. Dat kun je doen met een monument. Maar ook om een bepaalde gebeurtenis te herdenken en of te herinneren kun je een monument laten maken. Een monument is een mooie manier met een blijvende betekenis om iets of iemand te gedenken. Het kan zijn dat je al een idee hebt hoe zo’n monument eruit moet komen te zien. Maar ook als je dat nog niet precies weet kan BM Natuursteen je adviseren om de juiste monument te realiseren.

Natuursteen monumenten Raalte

Om een goed monument te realiseren beginnen we bij BM Natuursteen eerst door de keus te maken voor materiaal en vorm. Wij hebben begrip voor het feit dat een goed monument kiezen of ontwerpen emotioneel en lastig kan zijn. Je hebt bij ons daarom alle ruimte om rustig langs te komen en het assortiment te bekijken.

Wil je een boodschap op je monument? Bij ons zijn er verschillende mogelijkheden. Het meest wordt bij ons de techniek 'gezandstraald verdiept' gebruikt. Bij deze techniek kun je kiezen voor verschillende lettertypes en de tekst kun je zelfs laten inkleuren. Maar andere manieren zoals zandstralen of etsen of in plaats van tekst symbolen gebruiken zijn bij ons eveneens mogelijk.

Een monument van natuursteen naar eigen wens

Vind je in ons assortiment niet wat je zoekt? Ook dat is geen enkel probleem. Wij kunnen bestaande producten aanpassen aan je wensen. Daarnaast kunnen we je begeleiden en adviseren als je een volledige monument zelf wilt ontwerpen. Voor meer informatie of een offerte kunt je altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer: 0571-290972.

offerte bij bm natuursteen aanvragen bel mij terug informatie aanvragen bij BM Natuursteen
Particulieren