Natuursteen traptreden

Gaat u een nieuwe trap leggen en denkt u erover om natuursteen traptreden te nemen? Dan kunnen wij van BM Natuursteen u adviseren op het gebied van bijvoorbeeld de marmeren, granieten of leistenen natuursteen traptreden. Met veel kennis en know how kunnen we tevens uw ontwerp ten uitvoer brengen. Met natuursteen traptreden voorziet u uw nieuwe trap van gladde en duurzame traptreden met een luxe uitstraling. Toegesneden op uw wensen en budget vervaardigen wij in onze werkplaats uw product en leveren dit binnen vijf à tien dagen bij u aan.

BM Natuursteen voor de mooiste natuursteen traptreden

Natuursteen traptreden zorgen voor extra glans in uw trappenhuis. Met kwalitatief hoogstaande producten en jaarlijks vele afnemers verzorgt BM Natuursteen al uw natuursteen producten met veel zorg en aandacht. Naast natuursteen traptreden zijn er ook andere producten die door ons gefabriceerd en bezorgd kunnen worden, zoals afwasbakken, open haarden of dorpels. Het assortiment aan natuursteen producten dat wij vervaardigen is zeer breed en divers waardoor de kans groot is dat wij hetgeen u zoekt met succes kunnen vervaardigen.

Bel of mail BM Natuursteen voor meer info

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met Hans Mijnders of Herman van de Braak. Dit kunt u doen door ons per telefoon (0571 - 290972) te raadplegen of door een email te sturen naar info@bmnatuursteen.nl. Als u in de buurt woont, kunt u natuurlijk ook een bezoekje brengen aan onze werkplaats en het kantoor op de Nijverheidsstraat 27 te Twello. Op deze locatie kunnen wij het met u hebben over het natuursteen product dat u wenst te verkrijgen.

offerte bij bm natuursteen aanvragen bel mij terug informatie aanvragen bij BM Natuursteen
Bedrijven