Natuursteen wastafel

Bent u van plan om de badkamer te renoveren of om een nieuwe keuken te laten maken? Dan zou het zomaar kunnen dat u een nieuwe natuursteen wastafel wenst. Bij ons, BM Natuursteen, kunt u terecht voor een natuursteen wastafel die perfect past binnen uw badkamer of uw keuken. Naast dit soort wastafels kunt u ook trappen, open haarden en/of dorpels bij ons laten fabriceren. Indien gewenst kunnen wij de door u gewenste natuursteen producten op maat vervaardigen. Hiervoor kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

BM Natuursteen vervaardigt uw nieuwe natuursteen wastafel

Een natuursteen wastafel heeft de juiste gladheid en is van duurzaam materiaal vervaardigd. Onze professionele vaklui zijn dagelijks in de weer zijn met allerlei natuursteen producten, waardoor u zeker bent van kwaliteit. Van tegels tot aanrechtbladen; BM Natuursteen vervaardigt al jaren met succes natuursteen producten voor klanten. Als u wilt weten of een bepaald natuursteen product door ons realiseerbaar is, kunt u vrijblijvend informatie hieromtrent bij ons opvragen. Ook monumenten of open haarden van natuursteen kunt u door ons laten vervaardigen.

BM Natuursteen staat tot uw dienst

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in onze diensten. Contact opnemen met ons kan via het telefoonnummer 0571 - 290972 of door een email naar info@bmnatuursteen.nl te sturen. Vraag bij voorkeur naar Hans Mijnders of Herman van de Braak wanneer u een bepaald natuursteen product voor ogen hebt. Het is natuurlijk ook mogelijk om onze werkplaats een bezoekje te brengen op het adres Nijverheidsstraat 27 in Twello.

offerte bij bm natuursteen aanvragen bel mij terug informatie aanvragen bij BM Natuursteen
ParticulierenBedrijven