Tegels Deventer

Zoekt u tegels voor in uw woonkamer, badkamer of keuken? En zoekt u bijzondere tegels die generaties lang mee gaan, duurzaam, warmtegeleidend en in verschillende natuurtinten te krijgen zijn? Die u zelfs kunt laten snijden in het formaat of vorm dat u wenst? Op nog geen twintig minuten rijden vanuit Deventer vindt u ons kleinschalige bedrijf: BM Natuursteen. Wij kunnen uit natuursteen maken wat u nodig heeft. Van uw vloer tot uw wastafel van uw keukenvloer tot keukenblad wij kunnen het voor u maken.

Voordelen van natuursteen

Natuursteen is niet alleen heel mooi en het straalt veel warmte uit. Natuursteen is altijd echt, puur en dus uniek. U hoeft het nooit te verven, te spuiten of te beplakken dat heeft het helemaal niet nodig. Natuursteen raakt in de loop der tientallen jaren op bepaalde plekken wat versleten of zal her en der beschadigd zijn. Maar een ander voordeel is dat natuursteen makkelijk op te knappen is door de stenen te laten schuren. En daarna is uw nieuwe vloer een feit. U schuurt namelijk niet een gelakt laagje eraf omdat natuursteen geheel en helemaal uit die kleur en materiaal bestaat. Dus hoe veel u eraf zou laten schuren het resulteert in een nieuwe vloer, generatie op generatie kan er plezier van hebben.

Contact

Voor het afnemen van tegels kunnen wij u adviseren en u bent altijd welkom een kijkje te komen nemen. Als u vragen heeft kunt u bij het opnemen van contact het beste vragen naar Herman van de Braak of Hans Mijnders. Onze contactgegevens:

BM Natuursteen BV
Nijverheidsstraat 27
7391 ZT Twello
Tel.: 0571-290972
Fax: 0571-261032
info@bmnatuursteen.nl

offerte bij bm natuursteen aanvragen bel mij terug informatie aanvragen bij BM Natuursteen
ParticulierenBedrijven