Tegelvloer Arnhem

Bent u op zoek naar een tegelvloer specialist? Zoek dan niet verder, want wij kunnen u hiermee helpen. Een natuurstenen tegelvloer gaat vele jaren lang mee. Op een klein uur rijden vanuit Arnhem vindt u BM Natuursteen. Wij zijn gevestigd in Twello. Dat ligt tussen Apeldoorn en Deventer. Wij zijn groot geworden door klein te blijven. Wij bezitten de liefde voor het vak, de kundigheid en het vakmanschap om uit natuursteen te maken wat u in of om uw huis nodig heeft. Wenst u een binnen of een buitenvloer? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen u de tegels voor uw vloer in ieder gewenst formaat of natuurtint bezorgen. Uiteraard is advies vrijblijvend.

Duurzaam tegelbedrijf Arnhem

Los van het feit dat natuursteen erg mooi van zichzelf is, is natuursteen te herstellen. Zijn er na enkele tientallen jaren slijtages aan de vloer of ander soort beschadigingen dan bestaat de optie om de vloer te laten herstellen. Bijvoorbeeld door de vloer opnieuw te laten schuren. Dat resulteert in een nieuwe vloer. Een duurzame eigenschap die natuursteen deelt met andere natuurproducten, zoals een massieve parketvloer. Ook kent natuursteen een brede toepassing, wilt u een massieve open haard of deurlijsten? Dat kan met natuursteen. Badkamertabletten of natuurstenen muren, alles is mogelijk.

Contact

Voor uw tegelvloer Arnhem kunnen wij u vrijblijvend adviseren en bent altijd welkom om langs te komen. Indien u vragen heeft over ons aanbod, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 0571-290972 of door te mailen naar info@bmnatuursteen.nl.

offerte bij bm natuursteen aanvragen bel mij terug informatie aanvragen bij BM Natuursteen
Bedrijven