Tegelvloer Gelderland

Een tegelvloer gaat lang mee en dat is ook de reden dat veel mensen graag een tegelvloer willen. Indien u ook op zoek bent naar een specialist voor het leveren van een tegelvloer, dan bent u bij ons goed. Op een half uur rijden vanuit Gelderland vindt u BM Natuursteen. Wij zijn gevestigd in Twello en hebben vele jaren ervaring als het gaat om het leveren van zowel binnen- als buitenvloeren. Wij kunnen u tegels in ieder gewenst formaat bezorgen.

Alle voordelen op een rijtje

Als de tegels tientallen jaren na gebruik op bepaalde plekken beginnen te slijten of beschadigd zijn dan kunt u ze laten schuren. Daarna heeft u, eerlijk is eerlijk, een gloednieuwe vloer. Natuursteen heeft veel voordelen. Bijvoorbeeld dat natuursteen een hele goede vloerverwarming geleider is. Ook is het makkelijk te beschermen door het te onderhouden met bijvoorbeeld olie. Natuursteen heeft daarnaast een onmiskenbare meerwaarde voor uw huis. Het minste natuursteenelement in een gebouw wordt aangeprezen als verkoopargument. Dat werkt net zo met een massieve houten vloer. Dit wordt ook als pluspunt aanzien en niet meer dan logisch. Het gaat, als het moet, tientalen jaren mee. Dus natuursteen is nooit weggegooid geld zoals bijvoorbeeld bij een vloer van laminaat.

Contact

Voor meer informatie over ons bedrijf kunt u contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Hans Mijnders of Herman van de Braak. Wij zijn telefonisch en per mail bereiken. Bel naar 0571-290972 of stuur een mail met vragen naar info@bmnatuursteen.nl.

offerte bij bm natuursteen aanvragen bel mij terug informatie aanvragen bij BM Natuursteen
ParticulierenBedrijven